ARTICOLE / BLOG

Produse vintage pentru o casa cu personalitate

Produse vintage pentru o casa cu personalitate

29 / May

produse vintage din bronz, produse din alama,vase argintate,statueta din bronz, statueta din...

Mai mult

LIVRARE PRODUSE

Livrarea se face prin curier rapid si anume FAN Courier, in 1-2 zile lucratoare de la inaintarea comenzii si costa numai 23.00 lei, fara taxe de plata ramburs, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 350 de lei, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori (fac exceptie comenzile care se supun promotiilor in derulare). Comenzile efectuate vineri se livreaza luni.

 
Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - FAN Courier in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea produsului la adresa dorita de dumneavoastra. 
 
Livrarea se face intre orele 9 - 16. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii. 
 
Incepand cu data de 7 Martie 2012, FAN Courier deserveste, fara a taxa kilometri exteriori parcursi, un numar de 2409 localitati din Romania.
Click aici pentru lista completa.

realizare website
realizare websiteservicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin onlinetransport persoane romania germania amsterdam escorts panouri tip sandwich
incalzitoare electrice cu convector convectoare electrice rezidentiale teren padure Corbeanca cazare regim hotelier Resita Cabina foto Iasi Fibaro Shop convectoare electrice Asigurari RCA Radauti Incalzire electrica in pardoseala inchiriere avion privat
  APEL TELEFONIC